Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 350 RON

Easy Review

Easy Review permite utilizatorului, în principal, să aibă acces la sfatul unui avocat în ceea ce privește conținutul anumitor contracte pe care acesta se pregătește să le semneze. Prin acest serviciu utilizatorul va înțelege la ce se expune prin semnarea documentației contractuale și care sunt punctele unde ar trebui să negocieze schimbări ale acesteia.

Serviciul se concretizează prin emitere unei opinii prin care se va aduce la cunoștința utilizatorului la ce riscuri comerciale și/sau juridice se expune prin acceptarea nemodificată a clauzelor contractului.

În varianta de baza, serviciul nu include asistență privind redactarea propriu-zisă a modificărilor la documentația contractuală revizuită utilizatorul având acces la acest gen de asistență prin intermediul extra-opțiunii Easy Review Plus

Opțiunea Easy ReviewPlus poate fi accesată de utilizator prin bifarea căsuței aferente acestei opțiuni din formularul de comandă. Ca urmarea a bifării acestei opțiuni utilizatorul va primi din partea Easy Consult o ofertă de preț privind redactarea modificărilor la clauzele defavorabile acestuia și un link prin care utilizatorul va putea plăti contravaloare serviciului dacă accepta oferta noastră.

* Toate prețurile afișate includ TVA.Comanda