Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Easy Formulare

Easy Formulare este un serviciu ce pune la dispoziția utilizatorului anumite forme pre-definite a unor documente juridice lăsându-i acestuia libertatea de a le modifica conform nevoilor sale. Modificarea nu presupune redactarea sau rescrierea conținutului acestor documente ci alegerea de către utilizator printr-un simplu click a acelui conținut ce se potrivește mai bine contextului.

Plecând de la o formă ce conține mai multe tipuri de conținut alternativ utilizatorul poate alege care dintre acestea să facă parte din forma finală a documentului în funcție de contextul în care îl folosește. De asemenea utilizatorul va avea anumite la dispoziție anumite câmpuri pentru a putea personaliza documentul cu date specifice contextului.

Atenție! Formularele pot fi vizualizate direct in browser-ul de internet, pentru utilizatorii de Firefox și Internet Explorer, dacă este instalat plugin-ul Adobe Acrobat. În cazul utilizatoriilor de Chrome și Edge formularele trebuie să fie descărcate și salvate pe calculatorul utilizatorului. La acest moment nu este posibilă vizualizarea formularelor pe dispozitivele mobile. Pentru deschiderea formularelor este nevoie să aveți instalat Adobe Reader 8.0 sau versiunile ulterioare. Pentru descărcarea ultimei versiuni de Adobe Reader utilizați link-ul https://get.adobe.com/ro/reader/.

* Toate prețurile afișate includ TVA.


Somație de plată
50 RON

Vizualizare document!

Conține tabel pentru calculul automat al accesoriilor

Hotărâre Asociat Unic
100 RON

Vizualizare document! 

Cuprinde 6 tipuri de modificări societare


Comanda