Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Easy Due Diligence

Easy Due Diligence  vine în întâmpinarea acelor persoane care se găsesc în fața achiziționării dreptului de proprietatea (sau a unui alt drept real) asupra unui imobil și doresc o verificare a titlului de proprietate, peste ceea ce notarul public face la încheierea unui astfel de contract.

Prin obținerea documentelor menționate inițial de către noi și atașarea lor la formularul de comandă utilizatorul va obține o radiografie mai mult sau mai puțin detaliată (în funcție de documentele atașate) asupra eventualelor arii de risc ridicate de titlul de proprietate.

Lista de documente minimale pentru efectuarea unei verificări a titlului de proprietate va fi însoțită de explicații de ce un document este necesar și de unde poate fi obținut.

Pe baza documentelor primite noi vom emite un raport ce va conține concluziile noastre cu privire la validitatea titlului de proprietate și/sau cu privire la aspecte ce necesită o atenție deosebită din partea cumpărătorului (sau reglementarea lor prin intermediul contractului).

* Toate prețurile afișate includ TVA.


Înainte de a lansa o comandă utilizatorul trebuie să se asigure că deține documentele menționate pentru fiecare dintre cele 4 tipuri de due diligence, în special acele documente ce sunt menționate ca obligatorii.


Listă documente necesare

 


Comanda