Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Easy Contract

Serviciul Easy Contract oferă utilizatorului accesul la asistență juridică personalizată pentru redactarea unor documente contractuale, în conformitate cu nevoile și interesele acestuia, cu privire la o anumită tranzacție în care utilizatorul este implicat.

Vom redacta proiectul de contract dorit de utilizator pe baza informațiilor transmise de acesta prin completarea unui chestionar personalizat pentru fiecare tip de contract care va ghida utilizatorul în a furniza informații cât mai complete cu privire la detaliile tranzacției în care este implicat.

Utilizatorul va primi un proiect de contract în format .docx (editabil) și acolo unde este cazul și anumite explicații asupra modului în care funcționează anumite clauze. Acest serviciu nu presupune însă acordarea de asistență juridică în vederea negocierii clauzelor contractuale sau pentru revizuirea modificărilor propuse de cealaltă parte la proiectul de contract prezentat de către utilizator.

* Toate prețurile afișate includ TVA.Comanda