Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Easy Asistenta

Prin intermediul Easy Asistență dumneavoastră puteți afla răspunsul într-un mod facil și lipsit de formalism, la diverse probleme juridice pe care le întâmpinați în viața de zi cu zi sau în activitatea dumneavoastră profesională. Acest serviciu se adresează celor care vor să cunoască consecințele juridice ale anumitor acțiuni, ce soluții juridice au la alegere pentru a atinge un anumit scop, care sunt procedurile pentru a putea exercita anumite drepturi, ce reglementări există cu privire la o anumită activitate sau orice alte informații juridice de care au nevoie.


Prețurile afișate includ răspunsul la 2 întrebări ale utilizatorului legat de speța supusă atenției noastre. Pentru orice întrebare suplimentară tariful inițial de majorează cu 50 RON.

* Toate prețurile afișate includ TVA.
 

Acest produs se adresează celor care vor să cunoască anumite aspecte juridice generale ce nu sunt aferente unei anumite situații particulare

Asistență juridică generală 300 RON
 

În acest caz utilizatorul obține opinia noastră  juridică în legătură cu o speță concretă descrisă de acesta.

Pentru acest tip de serviciu utilizatorul va putea atașa anumite documente ce le consideră relevante înțelegerii de către noi a contextului speței.

Asistență juridică specifică 450 RON

Comanda