Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Despre Noi

EasyConsult este un serviciu furnizat de Cabinetul de Avocat Tănase Lucian cu sediul profesional în București, Aleea Arinii Dornei nr.8, bl. M29, sc.1, ap.40, etaj 9, Sector 6 prin intermediul avocatului coordonator Lucian Tănase.

Pentru cei ce nu mă cunosc sunt avocat și membru al Baroului București din anul 2000 având peste 15 ani de experiență în domeniul consultanței juridice și al litigiilor comerciale și civile. Expertiza acumulată de-a lungul carierei mele acoperă domenii precum Dreptul Societar, Dreptul Contractelor Civile și Comericale, Drept Imobiliar, Dreptul Muncii și Insolvență. De asemenea am dobândit o bogată experiență în materia litigiilor civile și comerciale asistând numeroși clienți în fața instanțelor de judecată din România, la toate nivelele de jurisdicție și pe întreg teritoriul țării. În ultima parte a carierei mele am dezvoltat o practică puternică în materia litigiilor fiscale prin colaborarea cu două dintre marile firme de consultanță fiscală la nivel internațional prezente în România, respectiv Deloitte Touche Tohmatsu și Ernst & Young specializându-mă în asistarea și reprezentarea clienților pe întreg parcursul unei proceduri fiscale și până în fața instanțelor de contencios administrativ și fiscal.

În perioada 2011-2015 am participat în mod constant la discuțiile privind modificarea Codului de procedură fiscală din cadrul procesului de dezbatere publică a proiectelor de acte normative participând activ la întâlnirile cu reprezentanții Ministerului de Finanțe Publice și ANAF cu privire la amendamentele aduse acestui act normativ. În 2014-2015 am fost coordonatorul grupului de lucru al Amcham privind Codul de procedură fiscală.

Un rezumat complet al carierei mele îl puteți afla prin vizualizarea CV-ului meu.

Bazându-mă pe expertiza mea juridică combinată din domeniul consultanței și al litigiilor am hotărât că este timpul pentru un nou concept de asistență juridică care să ofere clienților servicii juridice de calitate, într-un mod fliexibil și la un preț accesibil. Așa a apărut EasyConult care se vrea, cel puțin la nivel declarativ, primul magazin online de servicii juridice din România.

Dacă va fi așa depinde de cât de mulțumiți veți fi dumneavostră, utilizatorii, de serviciile achiziționate prin intermediul său. De aceea succesul său va depinde nu numai dorința dumneavoastră de a-l utiliza cât și de sugestiile dumneavoastră privind îmbunătățirea modului de funcționare a serviciilor, sugestii ce le puteți trimite prin intermediul secțiunii Feedback.

Lucian Tănase

21 septembrie 2015