Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora.

Accept utilizarea cookie-urilor
Total: 0 RON

EasyConsult este un serviciu furnizat de Cabinetul de Avocat Tănase Lucian cu sediul profesional în București, Sector 1, Str. Constantin Aricescu nr. 18, etaj 5, ap. 8 prin intermediul avocatului coordonator Lucian Tănase.

Pentru cei care nu mă cunosc, sunt avocat în Baroului București din anul 2000, având peste 15 ani de experiență în domeniul consultanței juridice și al litigiilor comerciale și civile. Experiența acumulată de-a lungul carierei mele acoperă domenii precum: Dreptul Societar, Dreptul Contractelor Civile și Comericale, Drept Imobiliar, Dreptul Muncii și Insolvență. De asemenea am dobândit o bogată experiență în materia litigiilor civile și comerciale, asistând numeroși clienți în fața instanțelor de judecată din România, la toate nivelele de jurisdicție și pe întreg teritoriul țării. În ultima parte a carierei mele, am dezvoltat o practică puternică în materia litigiilor fiscale, prin colaborarea cu două dintre marile firme de consultanță fiscală de la nivel internațional, prezente în România, respectiv Deloitte Touche Tohmatsu și Ernst & Young, specializându-mă în asistarea și reprezentarea clienților pe întreg parcursul unei proceduri fiscale și până în fața instanțelor de contencios administrativ și fiscal.

În perioada 2011-2015, am fost implicat, în mod constant în procesul de dezbatere publică privind modificarea Codului de procedură fiscală, participând activ la întâlnirile cu reprezentanții Ministerului de Finanțe Publice și ANAF, cu privire la amendamentele aduse acestui act normativ. În anii 2014 și 2015, am fost coordonatorul grupului de lucru al Amcham privind Codul de procedură fiscală.

Un rezumat complet al carierei mele îl puteți afla prin vizualizarea CV-ului meu.

Bazându-mă pe experiența mea juridică diversă din domeniul consultanței și al litigiilor, am hotărât că este timpul pentru un nou concept de asistență juridică, care să ofere clienților servicii juridice de calitate, într-un mod fliexibil și la un preț accesibil. Așa a apărut EasyConsult care este primul magazin online de servicii juridice din România.

Lucian Tănase

aprilie 2021