Acest website folosește cookies. Navigând în continuare, îți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Accept utilizarea cookie-urilor

Total: 0 RON

Concept

EasyConsult se dorește a fi primul magazin online de servicii juridice și reprezintă un nou concept de asistență juridică, ce îmbină eficiența, flexibilitatea și profesionalismul pentru a putea oferi utilizatorului o serie de servicii juridice într-o manieră cât mai comodă și intuitivă, fără pierdere de timp și la un preț ce se dorește a fi accesibil oricăreia persoane ce are nevoie de sfatul unui avocat într-o anumită speță, se află implicat într-o anumită tranzacție sau dorește cunoașterea anumitor aspecte juridice.

Serviciul este împărțit în mai multe module, ce pot fi accesate de către utilizator printr-un simplu click. Fiecare dintre aceste module permite accesul utilizatorului la un anumit tip de servicii juridic prin intermediul căruia utilizatorul va obține consultanță juridică cu privire la anumite probleme specifice.


Furnizarea serviciilor prin intermediul EasyConsult este extrem de facilă, serviciul fiind conceput pentru o accesare simplă, confortabilă și rapidă astfel încât clienții noștri să îl poată utiliza oriunde și oricând fără a fi necesar o schimbare în programul lor sau o întâlnire prealabilă client-avocat. Este de ajuns alegerea serviciului corespunzător, completarea unui formular de comandă și plata serviciului pentru ca utilizatorul să achiziționeze consultanță juridică cu privire la o problemă specifică a cărui rezolvare dorește să o obțină.

Prețul fiecărui serviciu este fix fiind predeterminat și adus la cunoștința utilizatorului înainte de plasarea comenzii astfel încât acesta să cunoască în avans costurile care le va suporta.

Astfel prin utilizarea Easy Consult utilizatorul obține următoarele avantaje, ce nu se regăsesc în cazul serviciilor clasice de avocatură:

Flexibilitate

Oriunde, oricând
 

Serviciile  Easy Consult pot fi folosite oriunde și oricând de către utilizatori prin simpla accesare a site-ului nostru 

Simplitate

Acces facil, aspect intuitiv
 

Plasarea unei comenzi este extrem de facilă, utilizatorului fiindu-i necesare doar câteva minute pentru descrierea naturii problemei și/sau transmiterea solicitărilor sale.

Inovație

Soluții creative, abordare originală
 

Echipa noastră folosește cele mai noi tehnologii și/sau abordări creative pentru a furniza clienților săi servicii juridice într-un mod creativ, eficient și profesional.

 

 

Profesionalism

Seriozitate, eficiență
 

Serviciile noastre sunt prestate la cele mai înalte standarde profesionale

Transparență

Lorem ipsum dolor sit
 

Utilizatorii au acces la exemple ale livrabilelor aferente fiecărui serviciu pentru ca aceștia să poate cunoaște în prealabil ceea ce achiziționează.

Prețuri competitive

Costuri fixe, predeterminate
 

Costurile serviciilor noastre sunt fixe și predeterminate fiind afișate în prealabil

 

 

Tags: avocat online, avocat Bucuresti, cabinet avocatura Bucuresti, Easy Consult